Wat er kan

Ik vraag, luister, schrijf en draag over

 

Ik werk daarbij niet volgens een vast stramien of volgens een model. Ik werk vanuit mijn ervaring als communicatieadviseur, verpleegkundige, docent Verpleegkunde, trainer en schrijver. Of eigenlijk is het een vorm van experimenteren: jouw vraag en alle aspecten die daarmee samenhangen mengen we met mijn kennis en ervaring. Daar komt altijd iets uit dat precies werkt voor jou(w organisatie).

 

Waar je mij (bijvoorbeeld) voor kunt inzetten:

> Vertellen van verhalen, ‘dicht op de huid’ (in boekvorm, personeelsmagazine, website, …). Voor begrip, acceptatie, ontroering en een glimlach.

> Mensen (burgers, patiënten, medewerkers, ketenpartners) meenemen in iets nieuws of in de achtergrond van iets bekends.

> Schrijven van studieboeken Verpleegkunde.

> Geven van trainingen Begeleiden van lotgenotencontact.

> Geven van workshops over (belang en ter sprake brengen van) seksuele gezondheid.

 

Maar vragen zijn eindeloos. Vertel ze en ik stel ze.
Bel of mail, dan drinken we koffie. Onderzoeken en experimenteren we alvast.