Wat er kan

Achter ieder mens schuilt een verhaal. Dat verhaal komt naar voren in echt contact. Door te kijken, te vragen, stil te zijn, even een hand op een hand te leggen. Dat is waar alles mee begint, wat het uiteindelijke doel ook maar is. Van daaruit groeit het.

Experimenteren & bruisen

Ik werk niet volgens een vast stramien of volgens een model. Ik werk vanuit mijn ervaring als communicatieadviseur, verpleegkundige en docent Verpleegkunde. Of eigenlijk is het een vorm van experimenteren: jouw vraag en alle aspecten die daarmee samenhangen mengen we met mijn kennis en ervaring. Daar komt altijd iets unieks uit. Iets dat kleur geeft, dat bruist. Iets dat precies werkt voor jou(w organisatie).

Bijvoorbeeld :

  • Verhalen vertellen, ‘dicht op de huid’.
    Voor begrip, acceptatie, ontroering en een glimlach.
  • Mensen (patiënten, cliënten, medewerkers, ketenpartners) meenemen in iets nieuws of iets bestaands.
  • Een tijdelijk communicatieproject (binnen een zorginstelling)
    uit handen geven, ik neem het met aandacht en toewijding over.

Maar vragen zijn eindeloos. Vertel ze en ik stel ze.
Bel of mail, dan drinken we koffie. Experimenteren en bruisen we alvast.